آموزش مداوم گالری تصاویر اسلایدر انتصاب رئیس دانشکده دندانپزشکی

سرپرست دانشگاه علوم پزشکي مشهد در حکمي رئيس دانشکده دندانپزشکي دانشگاه را  منصوب کرد .

به گزارش وب دا ، دکتر مصطفي مهرابي بهار در اين حکم دکتر حسن حسين پور جاجرم استاد دانشگاه علوم پزشکي مشهد را به سمت رئيس دانشکده دندانپزشکي دانشگاه منصوب کرد .

در متن اين حکم آمده است :با عنايت به اين تربيت نيروي انساني متعهد ، متخصص و کارآمد ، رويکردي راهبردي براي حفظ و ارتقاء سلامت جامعه مي باشد اميدوارم با برنامه ريزي دقيق و بهره گيري مناسب از تمامي ظرفيتها به ويژه توانمندي و تجارب ارزشمند اعضاء محترم هيات علمي دانشکده و تعامل موثر با دانشجويان و همکاران ، در پيشبرد تربيتي نظام مقدس جمهوري اسلامي و ارتقاء جايگاه آموزش و دانش دندانپزشکي موفق و مويد باشيد .