اين ماه: 2008

انتصاب رئیس دانشکده پزشکی

سرپرست دانشگاه علوم پزشکي مشهد در حکمي رئيس دانشکده پزشکي دانشگاه را  منصوب کرد .

به گزارش وب دا ، دکتر مصطفي مهرابي بهار در اين حکم  دکتر عليرضا خوئي دانشيار دانشگاه علوم پزشکي مشهد دانشگاه را منصوب کرد .

در متن اين حکم آمده است :با عنايت به اينکه تربيت نيروي انساني متعهد ، متخصص و کارآمد ، رويکردي راهبردي براي حفظ و ارتقاء سلامت جامعه مي باشد اميدوارم با برنامه ريزي دقيق و بهره گيري مناسب از تمامي ظرفيتها به ويژه توانمندي و تجارب ارزشمند اعضاء محترم هيات علمي دانشکده و تعامل موثر با دانشجويان و همکاران ، در پيشبرد تربيتي نظام مقدس جمهوري اسلامي و ارتقاء جايگاه آموزش و دانش پزشکي موفق و مويد باشيد.