انتصاب معاون دانشجویی و فرهنگی

به گزارش وب دا ، دکتر مصطفي مهرابي بهار در اين حکم حجت الاسلام و المسلمين دکتر مهدي ابراهيمي دانشيار دانشگاه علوم پزشکي مشهد را به عنوان معاون دانشجويي و فرهنگي اين دانشگاه منصوب کرد .

در متن اين حکم آمده است :‌ترويج فرهنگ ديني و گفتمان انقلاب اسلامي ، افزايش نشاط و شادابي ، تقويت روحيه مسئوليت پذيري و از خودگذشتگي ، پايبندي به قانون و ارزشهاي اخلاقي ،‌توجه ويژه به فعاليتهاي فرهنگي و صنفي دانشجويان با فراهم آوردن بسترهاي لازم از جمله اهداف مهمي است که انتظار مي رود با همراهي و جلب مشارکت استادان ارجمند و دانشجويان عزيز در تحقق آن موفق و مويد باشيد .