انتشارات اسلایدر انتصاب معاون توسعه مديريت و منابع

انتصاب معاون توسعه مديريت و منابع

به گزارش وب دا ، دکتر مصطفي مهرابي بهار در اين حکم دکتر سيد محمد حسين بحريني استاد دانشگاه علوم پزشکي مشهد را به سمت معاون توسعه مديريت و منابع دانشگاه منصوب کرد.

در متن اين حکم آمده است :بازنگري و اصلاح فرايندهاي موجود در راستاي چابکسازي و افزايش رضايت مندي مخاطبان ، استفاده مطلوب و موثر از منابع و امکانات تحت اختيار ،ارتقاء کمي و کيفي خدمات ، بهينه سازي هزينه هاي جاري و توسعه امور رفاهي کارکنان از جمله امور مهمي است که انتظار مي رود با بهره گيري از تجربيات عناصر مومن ، دلسوز و صاحب نظر در تحقق آن موفق و مويد باشيد .