نحوه صحيح آدرس دهي مقالات

بسمه تعالی

احتراماً به استحضار می­رساند پیرو اطلاع رسانی قبلی برای آدرس دهی به مقالات دانشگاه که از سوی معاونت محترم تحقیقات و فن آوری وزارت بهداشت به دانشگاه ابلاغ گردیده بود و با پیگیری به عمل آمده در راستای تصحیح آدرس دهی قبلی به استحضار می­رساند آدرس دهی محققین محترم در دانشکده ها و مراکز تحقیقاتی دانشگاه باید به صورت زیر در مقالات منتشره اعلام گردند. شایان ذکر است در صورت عدم رعایت این نحوه آدرس دهی؛‌ نویسندگان محترم نمی توانند از مزایای تشویقی چاپ مقالات خود مانند محاسبه در امتیاز ارتقاء،‌ گرنت پژوهشی و ... استفاده نمایند.

شايان ذكر است اگر نويسنده مقاله اي در دو مركز تحقيقاتي به عنوان عضو هيأت علمي مشغول به فعاليت باشد در ارزشيابي فعاليت هاي پژوهشي مراكر تحقيقات؛ امتياز مقاله تنها به مركزي كه نام آن اول نوشته شده باشد تعلق مي گيرد. با توجه به اينكه مراكز تحقيقاتي زير مجموعه دانشكده­هاي دانشگاه مي­باشند و به بيمارستان وابسته نيستند ضروري است در آدرس دهي مقالات نيز نام دانشكده پس از نام مركز تحقيقاتي ذكر گردد.

نام و آدرس واحدهای دانشگاه در مقالات تالیفی محققین محترم

نام فارسی

نام انگلیسی

گروه ... دانشکده پزشکی- دانشگاه علوم پزشکی مشهد- ایران

Department of …, Faculty of Medicine, Mashhad University of Medical Sciences, Mashhad, Iran

گروه... دانشکده دندان پزشکی- دانشگاه علوم پزشکی مشهد- ایران

Department of …, School of Dentistry, Mashhad University of Medical Sciences, Mashhad, Iran

گروه ... دانشکده داروسازی- دانشگاه علوم پزشکی مشهد- ایران

Department of … , School of Pharmacy, Mashhad University of Medical Sciences, Mashhad, Iran

گروه ... دانشکده بهداشت- دانشگاه علوم پزشکی مشهد- ایران

Department of …, School of Health, Mashhad University of Medical Sciences, Mashhad, Iran

گروه ... دانشکده پیراپزشکی- دانشگاه علوم پزشکی مشهد- ایران

Department of …, School of Paramedical Sciences, Mashhad University of Medical Sciences, Mashhad, Iran

گروه ... دانشکده پرستاری و مامایی- دانشگاه علوم پزشکی مشهد- ایران

Department of …, School of Nursing and Midwifery, Mashhad University of Medical Sciences, Mashhad, Iran

گروه... بیمارستان.... دانشگاه علوم پزشکی مشهد- ایران

Department of …, … Hospital, School of Medicine, Mashhad University of Medical Sciences, Mashhad, Iran

مركز تحقيقات ... دانشكده ... دانشگاه علوم پزشكي مشهد- ایران

… Research Center, School of …, Mashhad University of Medical Sciences, Mashhad, Iran

مرکز تحقیقات ... بيمارستان ... دانشكده ... دانشگاه علوم پزشکی مشهد- ایران

…Research Center, … Hospital, School of …, Mashhad University of Medical Sciences, Mashhad, Iran

به عنوان مثال اگر مقاله ای از گروه آسیب شناسی دانشکده پزشکی به چاپ رسیده باشد؛ ‌نحوه آدرس دهی آن باید به صورت:

"گروه آسیب شناسی- دانشکده پزشکی- دانشگاه علوم پزشکی مشهد- ایران" برای مقالات فارسی و به صورت زیر برای مقالات انگلیسی باشد.
 "Department of Pathology, Faculty of Medicine, Mashhad University of Medical Sciences, Mashhad, Iran"

و اگر مقاله ای از مرکز تحقیقات نوزادان دانشگاه ارائه شده باشد آدرس دهي آن بايد به صورت­هاي فارسي و انگليسي زير باشد:

"مركز تحقيقات نوزادان- بيمارستان امام رضا(ع) - دانشكده پزشكي - دانشگاه علوم پزشكي مشهد- ایران"

"Neonatal Research Center, Imam Reza Hospital, Faculty of Medicine, Mashhad University of Medical Sciences, Mashhad, Iran