بخشهاي مرتبط بخش سم شناسي اسلایدر انتصاب معاون آموزشی

انتصاب معاون آموزشی

سرپرست دانشگاه علوم پزشکي مشهد در حکمي معاون آموزشي  دانشگاه را  منصوب کرد .

به گزارش وب دا ، دکتر مصطفي مهرابي بهار در اين حکم دکتر محمد رضا دارابي استاد دانشگاه علوم پزشکي مشهد را به سمت معاون آموزشي دانشگاه منصوب کرد .

در متن اين حکم آمده است :اميد است با برنامه ريزي دقيق و بهره گيري از تمامي ظرفيتهاي دانشگاه به ويژه توانمندي اعضاي محترم هيات علمي ، انجمن هاي علمي و تخصصي و دانشجويان عزيز و استفاده از روشهاي روزآمد ، براي توسعه و تحول آموزش علوم پزشکي به صورت هدفمند ، جامعه نگر و متناسب با نياز سطوح مختلف تحصيلي و با کيفيتي در تراز شان ملت بزرگ ايران موفق و مويد باشيد .